Uitzendbranche

 

 

HOE WERKT HET?

Als bedrijf in de uitzendbranche werk je vaak met een brancheapplicatie die geschikt is voor jouw type dienstverlening. Soms heb je per bedrijf aparte applicaties vanwege specifieke behoeften. Deze brancheapplicaties doen wat ze moeten doen maar het financiële gedeelte wordt vaak uitbesteed aan de standaard applicaties. Begrijpelijk, maar daardoor kan je als goed geoliede onderneming toch te maken krijgen efficiency met vraagstukken omtrent het koppelen van die applicaties.

De juiste partner als aanspreekpunt kan al een verschil maken. CSplus helpt je bij deze vraagstukken. We zijn daarbij objectief en pragmatisch ingesteld.

GEKOPPELD AAN JOUW ERP.

Werk je al met Exact online of globe? of werk je met Visma Accountview? Dan is de eerste stap al gezet. Wij gaat samen met jou kijken naar de beste oplossing om de koppeling zo efficiënt mogelijk te maken. Snel en direct te gebruiken. Werk je met een ander ERP of een maatwerk applicatie? Ook geen probleem! Wij helpen jou op weg.

Wij hebben namelijk als doel om jouw werkzaamheden makkelijker te maken. Van boekhouding tot volledige automatisering: wij zorgen voor de gewenste korte lijnen en maken complexe materie inzichtelijk. Eerlijk zakendoen, Eerlijk over ERP.

Voordelen van CSplus qua dienstverlener:

  • De partner voor koppelingen met uw boekhouding
  • Fijn samenwerken: korte lijnen en flexibele instelling
  • Pragmatische blik op zaken.

OOK WERK UIT HANDEN LATEN NEMEN?

Neem contact op voor jouw passende oplossing.

+31 (0)88-0557222

Kantoor Velden:
Schandelo 13
5941NE  Velden