Synergy

Synergy Subflow

Wilt u uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen? Maak kennis met Synergy Subflow, de add-on die uw Exact Synergy-ervaring nog beter maakt.

Met Synergy Subflow kunt u aan uw standaard workflows in Synergy één of meerdere subflows toevoegen. Dit betekent dat u niet langer gebonden bent aan lineaire processen, maar de flexibiliteit hebt om complexe taken in afzonderlijke stromen te organiseren. Zo kunt u efficiënter werken en een duidelijk overzicht behouden van alle openstaande taken en de verantwoordelijke personen.

Met de door ons ontwikkelde Synergy Subflow heeft u volledige controle en duidelijkheid over uw processen. Of het nu gaat om een indiensttredingsproces of projectmanagement, Synergy Subflow maakt het eenvoudig om taken te verdelen, op te volgen en af te ronden.

Stelt u zich eens voor: een gestroomlijnde workflow waarbij elke afdeling naadloos samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel. Met deze add-on is dit nu binnen handbereik. Bekijk het voorbeeld van het indiensttredingsproces hieronder en ontdek hoe Synergy Subflow het werk en overzicht kan vereenvoudigen.

Wilt u weten hoe we dit bij u kunnen integreren? Neem contact met ons op door te mailen naar info@csplus.nl of bel naar 088 - 055 72 90.