Superoffice CRM Online

Superoffice en CSplus: EEN PLATFORM VOOR OMZETGROEI

Alle bedrijven willen hun omzet verhogen. Om dat te bereiken, moet je relaties opbouwen die duurzaam zijn en waarde toevoegen. SuperOffice CRM verbindt sales, marketing en klantenservice en is een uitgebreid platform dat je helpt efficiënter te werken, sterkere relaties op te bouwen en doelstellingen te bereiken.

CRM software helpt je een 360-graden van je klanten te krijgen, dat je vervolgens kunt gebruiken om op maat gemaakte aanbiedingen te sturen op basis van hun interesses en aankoop historie.

CS+ werkt op verschillende manier samen met Superoffice. Hieronder beschrijven wij waarmee we u kunnen helpen, specifiek op het gebied van Superoffice.

CRM – de sleutel tot het creëren van geweldige klantenservice-ervaringen

Standaard koppelingen ERP's

Een groot deel van de bedrijfsgegevens die u registreert in het CRM systeem van Superoffice komen overeen met de gegevens die u in het ERP vastlegt. De standaard koppelingen zorgen er voor dat u deze gegevens maar 1 keer hoeft in te geven. De koppeling wisselt de nodige gegevens voor u uit tussen de applicaties. CS+ ontwikkelt deze standaard koppelingen in opdracht van Superoffice.

Koppelingen taylormade

Naast de standaard koppeling met uw ERP heeft u wellicht meer gegevens nodig of uw ERP staat niet in het rijtje van standaard koppelingen?
Geen probleem, wij gaan graag met u in gesprek. Samen met onze consultant bepaalt u wat voor u de ideale situatie voor uw gebruikers is.
Na deze functionele intake wordt een plan voor u uitgewerkt met daarbij een investeringsplan zodat u een weloverwogen keuze kan maken.

Portals, app & meer..

Uw CRM bevat veel maar wellicht net niet alle processen of wilt u bedrijfsprocessen koppelen of laten samen werken met uw Superoffice omgeving?

Lees meer over onze klant Elincom waarvoor we Superoffice en het ERP AFAS lieten samen komen in een order-portaal.

Hou onze website en LinkedIn in de gaten voor meer nieuws. Binnenkort een spannende eerste release van onze nieuwe Microsoft Teams TAPI.

Applicaties en koppelingen op maat…

Ieder bedrijf heeft zo haar manier van werken. En het kan voorkomen dat een standaard software pakket nét niet aansluit op de wensen van de gebruiker. Of dat er geen standaard koppeling is voor het pakket dat u gebruikt. Of uw huidige applicatie voldoet prima op net dat ‘ene’ stukje na. Voor CSplus is dit geen probleem: wij verzorgen maatwerk oplossingen in software voor onze klanten om het werken een stuk eenvoudiger te maken. Bent u ook op zoek naar net dat ene stukje maatwerk voor jouw bedrijf? Of wilt u een second opinion of gewoon weten of iets wel of niet kan?  Neem dan even contact met ons op.

Uw oude applicatie vervangen..

We zien vaak dat bij oude applicatie het refactoren (het periodiek optimaliseren van applicaties) ondersneeuwt door de wens om nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Refactoring is een must. Maar wat als dat bij uw oude bestaande applicatie niet is gebeurd en u deze nu moet vervangen?  Lees meer hierover…

Grondverzet App

De bedrijfsprocessen van de Grondverzet-branche zijn complex. Inkoop en verkoop, adressen, tonnages en medewerkers: de combinatie is dynamisch. Planningen zijn complex en dienen flexibel te zijn. De CS+ Grondverzet-app is op maat gemaakt en vult alle wensen in. Ook de koppeling met uw weegbrug.

Werkorder App

Het verbruik van uren en materialen op werkorders via een eenvoudige app. De klant tekent digitaal voor de werkorder en de bevestiging per e-mail volgt
direct. Gewerkte uren worden weggeschreven in de urenregistratie van de medewerkers en de artikelen worden verbruikt op het project. Lekker snel facturen. Maak je werkorder eenvoudig met een op maat gemaakte webapp.

Koppelingen en meer…

CS+ maakt ook standaard koppelingen voor specifieke branches of toepassingen. We gebruiken daarbij het liefst de API’s van de systemen zodat we system-to-system kunnen werken. Maken we een koppeling voor op maat dan zorgen wij er voor dat u via een portaal inzicht heeft in de status van uw koppeling. Deze tools maken het gebruik van je software een stuk gebruiksvriendelijker. Een voorbeeld van een koppeling op maat is die van Veidec. Bekijk hier de video.

Kassa software van SW Retail + Exact Globe

Kijk, wij koppelen jouw SW-Retail software namelijk aan Exact Globe. Zo houdt je tijd over om te kunnen ondernemen.

MCL Scan software

Er is altijd wel iets te scannen. Maak bijvoorbeeld je magazijnbeheer eenvoudig met een barcodescanner. Gewoon, direct gekoppeld aan jouw ERP.

Elvy

Elvy gebruikt u voor het realtime scannen en herkennen van inkoopfacturen en verkoopfacturen naar uw financiële software applicatie. Elvy heeft standaard koppeling voor zowel Exact als Visma software. Elvy kan daarnaast ook ingezet worden voor documentmanagement.

Autodoc HSE

Autodoc fungeert als een virtuele printer en scanner. Autodoc HSE gebruiken wij bijvoorbeeld om documenten makkelijker te verrijken of te versturen.
Ingekomen documenten te scannen en te archiveren, denk aan een getekende pakbon of vrachtbrief. Maar ook om bij het afdrukken van een pakbon, de bijbehorende labels te printen op een Zebra printer. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.

Mollie Service

Biedt net dat beetje extra service aan uw klanten: maak het betalen van facturen, aanbetalingen of herinneringen een stuk eenvoudiger via het CloudConnector+ platform van CSplus.

Tradebyte Connector

Wij koppelen jouw Exact software aan TradeByte. En die geeft je toegang tot de grootste e-commerce platformen van nu.