PowerBI

Het maken van een mooi dashboard gaat verder dan het gebruiken van de standaard tools van Microsofts Power BI. De grondslag van goede power bi dashboards ligt hem in de juiste brondata.

Wij zorgen dat de data uit uw standaard software systemen worden gepresenteerd als gebruiksvriendelijke datasets voor uw rapportages. Alleen zo creëren we stabiele en snelle dashboards die u makkelijk zelf kunt uitbreiden of aanpassen.

Het datawarehouse zorgt voor duidelijke omschrijving van de data, data-verrijking, data-ontdubbeling of splitsing. Daar waar de brondata direct vanuit de diverse pakketten vaak te veel en te technische gegevens of onnodige data bevat wordt dit aangepast naar datasets waar u en uw collega’s ook zelf mee aan de slag kunnen: logische benamingen, compacte gegevens voor snelle insight, gecombineerde gegevens voor rijke informatie bij een drilldown in het dashboard.

Kort samengevat: u, en niemand anders, bent in control van uw dashboard. Wilt u meer inzicht en ook zo'n mooi dashboard? Neem dan contact op met Sander voor een persoonlijk advies: sander@csplus.nl of 06 - 524 204 86.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact op met Sander voor een persoonlijk advies: sander@csplus.nl of 06 - 524 204 86.