Pepperi

 

 

HOE WERKT HET?

Iedereen weet wat de basis is van een goed en efficiënt draaiend bedrijf: grip op je verkoop. En hoe beter jouw grip, hoe beter je presteert.

Zeker in de B2B branche is een goed georganiseerd verkoopsysteem een must. Daarom gebruiken we voor verkoop bv’s de software van Pepperi. Pepperi is namelijk dé tool om inzicht te krijgen in jouw verkoop.

Wil je super eenvoudig inzicht krijgen in openstaande orders gewoon via jouw mobiel? Of on the fly nog wat orders kunnen inboeken terwijl je bij de klant zit?

Maar dat niet alleen: biedt een basis waarop jouw klanten rechtstreeks kunnen werken met online (en offline) verkoop. En om jouw verkoopsysteem helemaal tot in de puntjes te regelen biedt CSplus nu de CloudSolutions+ Pepperi service aan. Hierbij koppelen we jouw Pepperi software direct aan jouw Exact Online software. Dus nooit meer omkijken naar voorraad, verkoop en andere logistieke problemen.

EXACT WAT JE NODIG HEBT.

Werk je al met Exact Online? Dan is de eerste stap al gezet. Wij gaat samen met jou kijken naar de beste oplossing om de koppeling zo efficiënt mogelijk te maken. Snel en direct te gebruiken. Werk je met een ander ERP of een maatwerk applicatie? Ook geen probleem! Wij helpen jou op weg.

Wij hebben namelijk als doel om jouw werkzaamheden makkelijker te maken. Van boekhouding tot volledige automatisering: wij zorgen voor de gewenste korte lijnen en maken complexe materie inzichtelijk. Eerlijk zakendoen, Eerlijk over ERP.

Ook een eerlijk gesprek over ERP?

Neem contact met ons op:

+31 (0)88-0557222

Kantoor Velden:
Schandelo 13
5941NE  Velden