Grondverzet

HOE WERKT HET?

Als grondverzetbedrijf heb je waarschijnlijk vaker met dit bijltje gehakt: verschillende opdrachten heen en weer van locatie naar locatie. Plannen op korte termijn met een combinatie van personeel, externen en machines. Door dit soort problemen kun je als goed geoliede onderneming toch te maken krijgen efficiency problemen.

Een eenvoudige webapplicatie kan al een verschil maken. Maar hoe kun je dit efficiënt implementeren? CSplus helpt daarbij. Met passende software heb je in no-time een goed geoliede machine.

GEKOPPELD AAN JOUW ERP.

Werk je al met Exact online of globe? of werk je met Visma Accountview? Dan is de eerste stap al gezet. Wij gaat samen met jou kijken naar de beste oplossing om de koppeling zo efficiënt mogelijk te maken. Snel en direct te gebruiken. Werk je met een ander ERP of een maatwerk applicatie? Ook geen probleem! Wij helpen jou op weg.

Wij hebben namelijk als doel om jouw werkzaamheden makkelijker te maken. Van boekhouding tot volledige automatisering: wij zorgen voor de gewenste korte lijnen en maken complexe materie inzichtelijk. Eerlijk zakendoen, Eerlijk over ERP.

Interview met jos Hecker (directie) en Jip Hecker (administratie) van Hecker en Zoon B.V.

Hecker een familiebedrijf dat al ruim 90 jaar in het grondverzet zit. Een gerenommeerd bedrijf in grondwerken in Limburg.

os: ‘We zijn 4 jaar geleden in contact gekomen met CSplus. Destijds hadden we een programma met een database om bedrijfsprocessen aan te sturen maar dat was sterk verouderd. Mijn minimale eis voor een nieuw programma was dat het moderner mocht maar dat het in ieder geval zo werkte als het oude programma wat we gewend waren. Het was voor ons belangrijk dat het een systeem en programma zou zijn waar iedereen mee kan werken en dat iedereen ook de kennis eruit kan halen die voor hen nodig is.

Toen ik liet zien aan de consultants hoe het programma werkte verzekerden ze mij dat ze een nieuwe, moderne versie daarvan konden maken die zelfs nog beter en sneller zou zijn. Daar had ik wel oren naar dus zijn we in zee gegaan met CSplus.’

Jip: ‘Het nieuwe ERP-systeem dat CSplus heeft geleverd werkt erg fijn voor de administratie. In plaats van om en om een factuur maken kan ik nu in bulk werken, daardoor ben ik sneller klaar en heb ik meer tijd voor andere dingen. Doordat ik met dit systeem werk scheelt het me veel frustraties en tijd, en dus ook geld. Dat is een groot voordeel.’

Jos: ‘Inmiddels zijn we ook van het papier af doordat CSplus een app gebouwd heeft waardoor onze medewerkers die buiten werken via hun telefoon in ons systeem kunnen. Ze zien daar bijvoorbeeld de opdrachten en planning in. Dat is ideaal.

Je moet professioneel zijn om datgeen te brengen wat de klant verwacht dat ie krijgt. Dat is bij ons met grondverzet, wegebouw en alle bijkomende werkzaamheden. Bij CSplus is dat op het gebied van ERP en ICT. Ik zou CSplus zeker aanbevelen!’  ‘Ja, ik beveel CSplus ook zeker aan, nu en in de toekomst’ voegt Jip toe.

 

 

 

 

 

 

Ook een eerlijk gesprek over ERP?

Neem contact met ons op:

+31 (0)88-0557222

Kantoor Velden:
Schandelo 13
5941NE  Velden