Grondverzet

Jouw voordelen van het werken met een webapplicatie voor het grondverzet:

  • Inplannen van opdrachten;
  • Matchen van inkoop en verkoopregels;
  • Koppeling digitaal werkbon;
  • Het werken met projectprijzen.

 

 

HOE WERKT HET?

Als grondverzetbedrijf heb je waarschijnlijk vaker met dit bijltje gehakt: verschillende opdrachten heen en weer van locatie naar locatie. Plannen op korte termijn met een combinatie van personeel, externen en machines. Door dit soort problemen kun je als goed geoliede onderneming toch te maken krijgen efficiency problemen.

Een eenvoudige webapplicatie kan al een verschil maken. Maar hoe kun je dit efficiënt implementeren? CSplus helpt daarbij. Met passende software heb je in no-time een goed geoliede machine.

Voordelen van CSplus qua dienstverlener:

  • De partner voor koppelingen met uw boekhouding
  • Fijn samenwerken: korte lijnen en flexibele instelling
  • Pragmatische blik op zaken.

GEKOPPELD AAN JOUW ERP.

Werk je al met Exact online of globe? of werk je met Visma Accountview? Dan is de eerste stap al gezet. Wij gaat samen met jou kijken naar de beste oplossing om de koppeling zo efficiënt mogelijk te maken. Snel en direct te gebruiken. Werk je met een ander ERP of een maatwerk applicatie? Ook geen probleem! Wij helpen jou op weg.

Wij hebben namelijk als doel om jouw werkzaamheden makkelijker te maken. Van boekhouding tot volledige automatisering: wij zorgen voor de gewenste korte lijnen en maken complexe materie inzichtelijk. Eerlijk zakendoen, Eerlijk over ERP.

OOK WERK UIT HANDEN LATEN NEMEN?

Neem contact op voor jouw passende oplossing.

 

 

 

 

 

 

Ook een eerlijk gesprek over ERP?

Neem contact met ons op:

+31 (0)88-0557222

Kantoor Velden:
Schandelo 13
5941NE  Velden