Eerlijk over ERP

CSplus, Eerlijk over ERP

 

CSplus is een ICT -dienstverlener die automatiseringsdiensten levert om de dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven makkelijker te maken.
Wij bieden dagelijks professionele ICT- oplossingen, met als specialisme de optimale samenwerking tussen bestaande oplossingen van diverse leveranciers. Denk hierbij aan CRM, projecten & uren, EDI, finance, productieprocessen, logistiek, online boekhouden, kassasystemen of salarissoftware.

ICT bedrijven werken vaak met dure software abonnementen of onderhoudscontracten om hun netwerk te bedienen. Vaak ontbreekt het oog voor detail. Wij zijn er trots op dat we door onze persoonlijke aandacht een steeds groeiend aantal ondernemingen kunnen ondersteunen bij het beheersbaar houden van zowel hun uitgaven als de complexiteit.

CSplus zorgt ervoor dat uw bedrijf prettig kan werken met de reeds bestaande tools en middelen binnen het bedrijf. Pas als het echt nodig is, zoeken we naar externe software en andere oplossingen. Waarom moeilijk en duur doen als het ook eenvoudig en betaalbaar kan?

CSplus houdt van realistisch zakendoen. Wij worden graag op onze dienstverlening beoordeeld. Daarom werken we no-nonsense en tegen alleszins redelijke tarieven. Kwaliteit voor een nette prijs.

WAT WE DOEN...

Wij bieden diverse oplossingen op het gebied van automatisering.

DOELEN BEPALEN

Automatiseren begint bij het bepalen van de juiste doelen. Workflows vereenvoudigen, orderprocessen digitaliseren. You name it.

STRATEGISCHE IMPLEMENTATIE

Afhankelijk van de klantvraag gaan we aan de slag met een strategisch document om de implementatie van de processen zo eenvoudig mogelijk te maken.

MEDEWERKERS TRAINEN

De mensen zijn uiteindelijk degene die met de tools moeten gaan werken. Alle mogelijkheden moeten verankerd worden in de organisatie. 

CONTINUE OPTIMALISATIE

Een proces staat nooit stil. Continue innovatie zorgt voor efficiënter werken en een betere orderstroom.

AUTOMATISEREN

Tools zijn er om de business te ondersteunen. Deze dienen daarom als schakel om informatie altijd en overal inzichtelijk te maken.

OVERAL BEREIKBAAR

In een veranderende maatschappij is het zaak om altijd en overal bij de juiste data te kunnen. Of juist niet! Dit is van belang om snel te kunnen schakelen zodat efficiency gewaarborgd blijft.

526

Gelukkige klanten

20%

Omzetstijging gerealiseerd

12480

Kopjes koffie per jaar

15

Specialisten

MAAR WAT VINDEN ANDEREN?

Wat zeggen onze klanten over ons?

Pieter Bax Luxlight b.v.

Luxlight is niet zozeer een innovatieve speler op het gebied van platdakramen maar eerder een leverancier van daglicht. Want daglicht levert onze klanten zoveel voordelen op. We opereren op een markt met vele schakels: architecten, aannemers, toeleveranciers en uiteindelijk de eindgebruiker. Waarbij we in het verleden vooral afhankelijk waren van meerdere systemen zorgde dit voor een trage organisatiestructuur. Om aan de steeds snellere klantvraag te kunnen voldoen moeten we ten alle tijden (en overal) de juiste informatie kunnen geven. Samen met CSplus hebben we alle bedrijfsprocessen in beeld gekregen en zijn we zaken efficiënter in gaan richten. Door afscheid te nemen van verschillende oude software pakketten en licenties zijn we niet alleen een 'lean' organisatie geworden maar is er ook een enorme kostenbesparing gerealiseerd.

Van Lier Van Lier schoenen

Al sinds jaren ondersteunt CSplus ons met de dagelijkse werkzaamheden. Deze projecten kenmerken zich door een hoog volume aan relatieve data (textiel impliceert kleuren en maten), waarbij diverse afdelingen andere belangen vertegenwoordigen. Dankzij CSplus kunnen we een stuk efficiënter aan de slag!

Ook een eerlijk gesprek over ERP?

Neem contact met ons op:

+31 (0)88-0557222

Kantoor Velden:
Schandelo 13
5941NE  Velden