Over ons

De +punten waar CSplus voor staat.

CSplus biedt professionele oplossingen waarmee uw dagelijkse werkzaamheden aanzienlijk eenvoudiger, efficiënter en nauwkeuriger uitgevoerd kunnen worden en is gespecialiseerd oplossingen van verschillende leveranciers optimaal met elkaar te laten samenwerken. De oplossingen bieden uitkomst op het gebied van:
- financieel/administratie;
- verkoop- en inkoopprocessen;
- WMS-magazijn en voorraadadministratie;
- projecten & uren;
- productie;
- EDI en koppelplatformen;
- CRM;
- kassa systemen.

De grote ERP leveranciers werken op grote schaal samen met hun klanten. Het oog voor detail verdwijnt. Bent u op zoek naar een gesprekspartner die uw business begrijpt en zicht heeft op uw toekomst. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Complexiteit die automatisering in deze tijd met zich meebrengt zorgt ervoor, dat uw onderneming een persoon nodig heeft die dit voor u regelt en waar nodig en oog heeft voor detail. Juist deze invulling verrichten wij op dagelijkse basis voor onze steeds groeiende groep ondernemers.

CSplus biedt snelle en flexibele service. Vanuit het hoofdkantoor in Venlo opereren wij in de grote driehoek Breda, Nijmegen en Maastricht. Wij helpen u snel en adequaat. CSplus is er voor u, schroom daarom niet om ons te bellen 0880557222 of te e-mailen info@csplus.nl.

Wij doen op een realistische manier zaken. No-nonsense en tegen redelijke tarieven zonder kwaliteitsverlies. Voorop staan de diensten en oplossingen die wij aanbieden. Wij gaan voor de langdurige zakelijke relatie en benaderen onze klanten persoonlijk en flexibel. Wij staan altijd voor u klaar. Persoonlijke aandacht is één van onze pijlers. Onze consultant bereikt u dan ook direct per telefoon.

Dat uw bedrijf prettig kan werken met de reeds bestaande tools en middelen binnen het bedrijf is voor een aandachtspunt. Pas als het echt nodig is, zoeken we naar andere oplossingen. Waarom moeilijk en duur doen als het ook eenvoudig en betaalbaar kan?

Dienstverlening

CSplus bestaat uit een team van ontwikkelaars, consultants, projectleiders en BPA-specialisten. Waar mogelijk gebruiken wij standaard software zodat een oplossing ontstaat die uw IT-staf voor een groot deel zelf kan beheren. Wanneer betrokken systemen dit niet ondersteunen, dan zetten wij onze ontwikkelaars in om een oplossing te creëren. Hoe dan ook, wij zorgen dat uw vraagstuk wordt omgezet in een oplossing. De dienstverlening van CSplus onderscheiden we in drie gebieden: consultancy (inrichting van standaard software en tools), proces management (ondersteunend aan het implementeren van nieuwe softwaresystemen) en development (creatie van oplossingen buiten de standaarden).

Consultancy

Exact Globe

Exact Synergy

Exact Online

Visma.net

Visma AccountView

Orbis BPA

Autodoc HSE

Microsoft Power BI

Microsoft SQL

Elvy Scanning

Proces management

Interim management

Project management

Business Consultancy

Second opinion

Licentiecheck

Trainingen

Migraties

Datawarehousing - BI

Support

Development

Webportals

Koppelingen

Custom apps

SDK’s

REST-API’s

Databases

EDI / ZPL / SSCC

MCL / Zebra scanning

Maintenance

Refactoring

Rebuilding (Access -> C# Azure)