CloudConnector+ Mollie Service

Meer gemak voor uw klanten

Direct online betalen met CloudConnector+ Mollie Service

Biedt net dat beetje extra service aan uw klanten: maak het betalen van facturen, aanbetalingen of herinneringen een stuk eenvoudiger via het CloudConnector+ platform van CSplus.

Een digitale factuur sturen is tegenwoordig kinderspel, maar het ontvangen van het uiteindelijke bedrag levert soms wat strubbelingen op. Daar hebben we iets op bedacht: de Mollie Service op het CloudConnector+ platform.

Door gebruik te maken van deze service biedt u uw klanten een mogelijkheid aan om facturen, aanbetalingen of herinneringen direct online te betalen. Snel een laagdrempelige oplossing!

Hoe werkt het?

Het platform genereerd op basis van uw unieke ID, het bedrag wat betaald moet worden en uw referentie of omschrijving een unieke URL. Deze URL stuurt u mee in de e-mail van de digitale factuur waardoor de ontvanger met een druk op de knop in uw persoonlijke betaalomgeving terecht komt. Hierdoor kan de factuur direct en zonder problemen voldaan worden.

Het CloudConnector+ platform biedt daarmee een snelle en simpele oplossing om betalingsverzoeken te maken en te versturen. Ook richting uw klanten biedt deze oplossing weer net dat beetje extra service wat ze van u gewend zijn. Tevens kunnen we voor u een speciale landingspagina ontwikkelen om de betaalomgeving nog persoonlijker te maken voor uw klanten.

Wat heeft u nodig?

In eerste instantie heeft u de Mollie Service aansluiting nodig op het CloudConnector+ platform. De introductieprijs hiervoor start bij € 25,00 per maand excl. BTW. U hebt dan een fair-use account tot 100 aangemaakte betalingen. U mag dus zoveel betaallinks versturen als u wilt: u betaalt voor degene die daadwerkelijk worden gebruikt. Verwacht u meer betalingen te realiseren neem dan even contact op met ons.

Het platform wordt verder gekoppeld aan uw persoonlijke Mollie account. Dit is een betaaloplossing zonder maandelijkse abonnementen en u heeft alleen kosten per transactie. Heeft u nog geen Mollie account? Bekijk hier meer informatie of neem contact op met uw CSplus manager. Hij zal u graag meer vertellen over de mogelijkheden. Heeft u al een Mollie account afgesloten: dan kunt u  al binnen 24 uur online zijn.

Interesse? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling middels sales@csplus.nl  of bel +31 88 055 72 22.