K+V

K+V Van Alphen is gespecialiseerd in automatische factuurverwerking en biedt met DigiData en DONAU geavanceerde oplossingen voor het verwerken van inkomende facturen in elk formaat (scan/pdf/xml/edi). Uitgebreide workflow, matching met orders, verplichtingen, inkoopmanagement, declaraties, contractbeheer en integratie met ruim 30 financiële systemen / ERP systemen.

Daarnaast ontwikkelt K+V Van Alphen software voor de automatische classificatie van verschillende documenten, herkenning van inhoud met validatie op kenmerken uit bestaande database systemen. Zo is bijvoorbeeld DigiData Healthcare gericht op herkenning van zorgpolissen en declaraties in de verzekeringsbranche. DigiData Personeel wordt gebruikt voor het automatisch herkennen en koppelen van personeelsdocumenten aan bestaande personeelsgegevens. DONAU Dossier speelt in op de vraag naar het eenvoudig digitaal archiveren van documentsoorten die snel via de webbrowser zijn terug te vinden.

K+V Van Alphen is al ruim 19 jaar actief en beschikt over een ervaren team van circa 20 medewerkers en bedient ruim 150 klanten in Nederland.
K+V Van Alphen ontwikkelt de geavanceerde software oplossingen DigiData en DONAU in eigen huis. Daarnaast worden continu koppelingen met financiele en ERP systemen ontwikkeld en onderhouden. De software van K+V Van Alphen wordt ingezet voor automatische factuurverwerking, personeelsdossiers, classificatie en herkenning van declaraties, polissen, inkomende poststukken en aanverwante zaken. K+V Van Alphen bedient klanten waar miljoenen documenten per jaar worden verwerkt.