Diensten

CSplus biedt professionele oplossingen waarmee uw dagelijkse werkzaamheden aanzienlijk eenvoudiger, efficiënter en nauwkeuriger uitgevoerd kunnen worden en is gespecialiseerd oplossingen van verschillende leveranciers optimaal met elkaar te laten samenwerken. O.a. financieel, logistiek, projecten & uren, productie, EDI, CRM, online boekhouden, salarissoftware en kassa systemen.

Trotse partners:

Orbis Software Logo

CloudSolutions+

CloudSolutions+ is het platform van CSplus waarmee we werken eenvoudiger maken. Deze tools maken het gebruik van je software een stuk gebruiksvriendelijker.

Mollie Service

Biedt net dat beetje extra service aan uw klanten: maak het betalen van facturen, aanbetalingen of herinneringen een stuk eenvoudiger via het CloudConnector+ platform van CSplus.

Scan software

Maak je magazijnbeheer eenvoudig met een barcodescanner. Gewoon, direct gekoppeld aan jouw ERP.

Tradebyte Connector

Wij koppelen jouw Exact software aan TradeByte. En die geeft je toegang tot de grootste e-commerce platformen van nu.

Pepperi

Meer grip en controle op je verkoop. Jouw verkoopsysteem 1-op-1 gekoppeld aan je ERP. Boost jouw business, partners en klanten.

Werk Order App

Maak je werkorder eenvoudig met een op maat gemaakte webapp.

Grondverzet

Grondverzet proces makkelijk te doorgronden met een op maat gemaakte webapp.

Uitzendbranche

De uitzendbranche kent vele gezichten en wij komen ze heel veel tegen.

SW Retail + Exact Globe

Kijk, wij koppelen jouw SW-Retail software namelijk aan Exact Globe. Zo houdt je tijd over om te kunnen ondernemen.

Outstanding24

Outstanding24: De slimme softwareoplossing voor debiteurenbeheer, direct gekoppeld aan jouw boekhouding in o.a. Accountview.

 

 

Overige diensten / maatwerkoplossingen

Ieder bedrijf heeft zo haar manier van werken. En het kan voorkomen dat een software pakket nét niet aansluit op de wensen van de gebruiker. Voor CSplus is dit geen probleem: wij verzorgen maatwerk oplossingen in software voor onze klanten om het werken een stuk eenvoudiger te maken. Op zoek naar een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf? Neem even contact met ons op.