Oplossingen

Standaard software

CSplus biedt professionele oplossingen waarmee uw dagelijkse werkzaamheden aanzienlijk eenvoudiger, efficiënter en nauwkeuriger uitgevoerd kunnen worden en is gespecialiseerd oplossingen van verschillende leveranciers optimaal met elkaar te laten samenwerken. O.a. financieel, logistiek, projecten & uren, productie, EDI, CRM, online boekhouden, salarissoftware en kassa systemen.
Met de standaard oplossingen van de leveranciers Exact Software en Visma Software bieden we online en hybride oplossingen voor elke proces. Welke software het beste bij uw organisatie past bepalen is afhankelijk van diverse factoren die we graag met u bespreken.

Voor het automatiseren van processen op de achtergrond, gebruiken we vaak de standaard software van Orbis Software. Deze BPA (BusinessProcessAutomation) tool zorgt er voor dat onze consultants bedrijfsprocessen kunnen automatiseren zonder dat hiervoor een ontwikkelaar aan te pas moet komen. Dit scheelt tijd en dus geld.

Orbis Software Logo

Nieuw van Visma: AccountView Online. Een uitgebreide en volwassen product gehost door de leverancier Visma.
Eenvoud gecombineerd met een grote mate van flexibiliteit, voorzien van meer dan 20 jaar ontwikkeling. Optimaal gebruikersgemak. Lees meer…

POWER BI en Datawarehousing

Onze Power BI projecten hebben als doel dat u als gebruiker straks met gebruiksvriendelijke data aan de slag gaat. Zodat u snelle dashboard kunt maken, dat data de juiste opmaak en benaming heeft. Lees meer…

Applicaties en koppelingen op maat…

Ieder bedrijf heeft zo haar manier van werken. En het kan voorkomen dat een standaard software pakket nét niet aansluit op de wensen van de gebruiker. Of dat er geen standaard koppeling is voor het pakket dat u gebruikt. Of uw huidige applicatie voldoet prima op net dat ‘ene’ stukje na. Voor CSplus is dit geen probleem: wij verzorgen maatwerk oplossingen in software voor onze klanten om het werken een stuk eenvoudiger te maken. Bent u ook op zoek naar net dat ene stukje maatwerk voor jouw bedrijf? Of wilt u een second opinion of gewoon weten of iets wel of niet kan?  Neem dan even contact met ons op.

Uw oude applicatie vervangen..

We zien vaak dat bij oude applicatie het refactoren (het periodiek optimaliseren van applicaties) ondersneeuwt door de wens om nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Refactoring is een must. Maar wat als dat bij uw oude bestaande applicatie niet is gebeurd en u deze nu moet vervangen?  Lees meer hierover…

Grondverzet App

De bedrijfsprocessen van de Grondverzet-branche zijn complex. Inkoop en verkoop, adressen, tonnages en medewerkers: de combinatie is dynamisch. Planningen zijn complex en dienen flexibel te zijn. De CS+ Grondverzet-app is op maat gemaakt en vult alle wensen in. Ook de koppeling met uw weegbrug.

Werkorder App

Het verbruik van uren en materialen op werkorders via een eenvoudige app. De klant tekent digitaal voor de werkorder en de bevestiging per e-mail volgt
direct. Gewerkte uren worden weggeschreven in de urenregistratie van de medewerkers en de artikelen worden verbruikt op het project. Lekker snel facturen. Maak je werkorder eenvoudig met een op maat gemaakte webapp.

Koppelingen en meer…

CS+ maakt ook standaard koppelingen voor specifieke branches of toepassingen. We gebruiken daarbij het liefst de API’s van de systemen zodat we system-to-system kunnen werken. Maken we een koppeling voor op maat dan zorgen wij er voor dat u via een portaal inzicht heeft in de status van uw koppeling. Deze tools maken het gebruik van je software een stuk gebruiksvriendelijker. Een voorbeeld van een koppeling op maat is die van Veidec. Bekijk hier de video.

Kassa software van SW Retail + Exact Globe

Kijk, wij koppelen jouw SW-Retail software namelijk aan Exact Globe. Zo houdt je tijd over om te kunnen ondernemen.

MCL Scan software

Er is altijd wel iets te scannen. Maak bijvoorbeeld je magazijnbeheer eenvoudig met een barcodescanner. Gewoon, direct gekoppeld aan jouw ERP.

Elvy

Elvy gebruikt u voor het realtime scannen en herkennen van inkoopfacturen en verkoopfacturen naar uw financiële software applicatie. Elvy heeft standaard koppeling voor zowel Exact als Visma software. Elvy kan daarnaast ook ingezet worden voor documentmanagement.

Autodoc HSE

Autodoc fungeert als een virtuele printer en scanner. Autodoc HSE gebruiken wij bijvoorbeeld om documenten makkelijker te verrijken of te versturen.
Ingekomen documenten te scannen en te archiveren, denk aan een getekende pakbon of vrachtbrief. Maar ook om bij het afdrukken van een pakbon, de bijbehorende labels te printen op een Zebra printer. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.

Mollie Service

Biedt net dat beetje extra service aan uw klanten: maak het betalen van facturen, aanbetalingen of herinneringen een stuk eenvoudiger via het CloudConnector+ platform van CSplus.

Tradebyte Connector

Wij koppelen jouw Exact software aan TradeByte. En die geeft je toegang tot de grootste e-commerce platformen van nu.