AccountView Online by Visma

Nieuw in 2023

Sinds 2003 levert CSplus al het product AccountView van Visma. Tot voor kort had u een eigen server nodig om AccountView op te laten werken. Vanwege de kracht van het product heeft Visma besloten de hosting van AccountView nu ook zelf aan te bieden: one-stop-shopping dus. 1 licentie waarin hosting en de licentie van accountview worden geregeld.

Om dit makkelijk te maken heeft Visma ook de licentie-indeling voor dit product aangepast. Overzichtelijke bundels met prijzen per user per maand, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vanuit CSplus hebben we een “vergelijkend waren onderzoek” gehouden met een businesscase waarbij de klant gebruik maakt van Exact Online. Met 6 gebruikers waren ze voor Exact Online ongeveer 900,- euro per maand kwijt, terwijl de oplossing niet eens alle behoeftes in kan vullen. In deze wordt abonnementen met samengestelde artikelen gefactureerd, dient voorraad bijgehouden te worden van de onderdelen en een implosie van de regels op de factuur. Standaard voor AccountView, niet voor andere oplossingen.

Met AccountView Online bundelen we de kracht van een volwassen oplossing met de kracht van het remote werken.

Laat u informeren wat voor u handig is? Wellicht gebruikt u al AccountView en is de nieuwe artikelsamenstelling juist interessanter dan de huidige.

 

 

De sterke punten van AccountView..

Wat maakt de oplossing van AccountView nu zo bijzonder? Wellicht hebt u uw collega ondernemer er wel eens over horen praten maar bent u er nooit dieper op in gegaan.  Het product is qua prijsstelling ideaal afgestemd op het MKB, kent een hoge mate van aanpasbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is het pakket goed te doorgronden vanwege de open en eenvoudige werkwijze. Al deze punten zorgen er voor dat u een lage “total cost of ownership” hebt op uw applicatie. Zeker nu Visma ook de hosting voor u uit handen neemt. Voor ons heeft AccountView geen geheimen, wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen over wat het voor u kan betekenen?  Neem dan even contact met ons op.

Krachtige mix van bedrijfsprocessen..

De bedrijfsprocessen die u met AccountView kunt automatiseren zijn zeer uitgebreid. Denk aan handelsprocessen zoals voorraad bijhouden, inkopen en verkopen. Maar ook projecten en abonnementen bijhouden is zeer eenvoudig. Het mooie is dat alles ook met elkaar samenwerkt in 1 applicatie.

Automation

In AccountView zijn verschillende tools voor handen om processen nog verder te automatiseren. Neem bijvoorbeeld de Business Alerter: u neemt de handmatige stappen op en laat deze door een zogenaamde scheduler automatisch uitvoeren op een bepaald moment. Denk bijvoorbeeld aan het verspreiden van informatie over achterstallige betalingen binnen uw verkoopteam. Uw creativiteit is de grens van deze tool.

Een krachtige REST-API zorgt voor koppelingen en meer…

AccountView kent natuurlijk standaard koppelingen voor specifieke branches of toepassingen. We gebruiken daarbij het liefst de API’s van de systemen zodat we system-to-system kunnen werken. Maken we een koppeling voor op maat dan zorgen wij er voor dat u via een portaal inzicht heeft in de status van uw koppeling. Deze tools maken het gebruik van je software een stuk gebruiksvriendelijker.

Kassa software van SW Retail + Exact Globe

Kijk, wij koppelen jouw SW-Retail software namelijk aan Exact Globe. Zo houdt je tijd over om te kunnen ondernemen.

MCL Scan software

Er is altijd wel iets te scannen. Maak bijvoorbeeld je magazijnbeheer eenvoudig met een barcodescanner. Gewoon, direct gekoppeld aan jouw ERP.

Elvy

Elvy gebruikt u voor het realtime scannen en herkennen van inkoopfacturen en verkoopfacturen naar uw financiële software applicatie. Elvy heeft standaard koppeling voor zowel Exact als Visma software. Elvy kan daarnaast ook ingezet worden voor documentmanagement.

Autodoc HSE

Autodoc fungeert als een virtuele printer en scanner. Autodoc HSE gebruiken wij bijvoorbeeld om documenten makkelijker te verrijken of te versturen.
Ingekomen documenten te scannen en te archiveren, denk aan een getekende pakbon of vrachtbrief. Maar ook om bij het afdrukken van een pakbon, de bijbehorende labels te printen op een Zebra printer. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.

Mollie Service

Biedt net dat beetje extra service aan uw klanten: maak het betalen van facturen, aanbetalingen of herinneringen een stuk eenvoudiger via het CloudConnector+ platform van CSplus.

Tradebyte Connector

Wij koppelen jouw Exact software aan TradeByte. En die geeft je toegang tot de grootste e-commerce platformen van nu.